Nisan

“Standard 001” DOO je autorizovani diler i garantovano prodaje originalna ulja (svako ulje kupljeno kod nas mozete odneti u referentnu laboratoriju na proveru).

Nissan je razvio posebnu paletu ulja i rashladnih tečnosti za zaštitu i održavanje visokih performansi svojih automobila. Pri kreiranju ove posebne palete, Nissan se oslanja na jedinstvene formule koje su prilagođene putničkim vozilima.  Ovi visokokvalitetni proizvodi osmišljeni su posebno za Nissan i dubinski podmazuju vaš motor i tako produžavaju život vašeg vozila. Nissanova paleta ulja najbolje odgovara vašem vozilu, bez obzira na to da li je reč o benzinskom ili dizel motoru. Nissanovo motorno ulje je visokokvalitetan proizvod sa uravnoteženom viskoznošću kako bi se smanjilo početno trenje i trošenje pri niskim temperaturama.

 

11111Nissan 10W40 SL/CF

Sintetičko ulje visokih performansi osmišljeno za benzinske i dizel motore. Nissanovo motorno ulje 10W40 je posebno osmišljeno kako bi se obezbedila optimalna čistoća motora i zaštita njegovih najfinijih delova.

ACEA A3/B4; API SL/CF

  • pakovanje 1 lit. 545,05 + PDV
  • pakovanje 5 lit. 2.351,83 + PDV

 

ikkkkk1L-121x300Nissan 5W40 SL/CF

Motorno ulje za benzinske i dizelske motore. Njegova formula osigurava odličnu čistoću motora i izvanrednu zaštitu. Ulje ima odličnu otpornost na oksidaciju kako bi se produžili intervali održavanja.

ACEA A3/B4; API SL/CF

  • pakovanje 1 lit. 630,87 + PDV
  • pakovanje 5 lit. 2.982,70 + PDV

Comments are closed.