Akomulatori

indexFIAMM je italijanska industrijska grupa sa više od 60 godina prisustva na tržištu i nasleđem visoko stručnih kadrova. Godine neprestanog istraživanje i razvoj centara za praćenje procesa i proizvoda uz neprestane inovacije, osigurava da kompanija bude mogućnosti da brzo reaguje na promene na tržištu. Danas je FIAMM neosporni svetski lider u oblasti akustičnih uređaja i istaknuti u proizvodnji starter baterija koje se mogu naći kao prva ugradnja kod velikog broja Evropskih i svetskih proizvođača automobila.

cene-za-sajt-1

FIAMM CIAK Starter – akumulator italijanskog proizvođača Fiamm, koji koristi najsavremeniju tehnologiju izrade tradicionalnih akumulatora s tekućim elektrolitom, sa Ca-Ca tehnologijom izrade spada u akumulatore bez održavanja, 30 meseci garancija na putničkim akumulatorima, 25 mesci garancija na teretnim akumulatorima.

cene-za-sajt-2

 

FIAMM CIAK Starter za traktore 

CS110DTS

 

Kontinuiranim ulaganjem u istraživanje novih tehnologija CIAK suvereno vlada u ponudi akumulatora za traktore s najkvalitetnijim i najsnažnijim akumulatorom posebno razvijenim za poljoprivredne mašine.

traktor

 

 

 

federicambi4098Akumulatori Magneti Marelli su proizvedeni u Italiji i zadovoljavaju standarde OE tehnologije. Kao prva ugradnja nalaze se u automobilima grupe Fiat, zatim Renault, Citroen, Peugeot, Nissan, Opel, Mercedes i Toyota. Ukazano poverenje ovih imena akumulatori Magneti Marelli pridobili su jer su proizvedeni na bazi savremene olovo-kalcijum tehnologije. Prednost korišćenja ove tehnologije je što obezbeđuje smanjeno samopražnjenje i garantuje stabilan i visok napon.

Magneti Marelli akumulatorima nije potrebno održavanje. Sistem poslovanja ove kompanije podrazumeva da su svi distributeri akumulatora ujedno i serviseri, te je skraćeno vreme rešavanja eventualnih reklamacija. Magneti Marelli akumulatori imaju 30% veću startnu snagu nego obične baterije. Startovanje je zagarantovano i u veoma otežanim uslovima rada vozila.

Standard, ETS i Cargo akumulatori zadovoljavaju potrebe savremenih vozila sa velikim brojem potrošača. Kompanija Magneti Marelli je konstrukcijom akumulatora veliku važnost dala bezbednosti njegovog korišćenja. Sistem degasifikacije sprečava curenje elektrolita i time šiti kućište motora i motornih delova od korozije. Kapsula ugrađena na gasnom izlazu akumulatora znatno utiče na smanjenje rizika, izbijanja požara i sprečava eventualne eksplozije. Akumulatori su sertifikovani po standardiama: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO/TS 16949, SA 8000, a testirani su po postojećoj normi EN 50542.

CIAK_Starter_12V-75Ah-L4

 

                                             Putnički program

Magneti 1

 

                                             Teretni program

Magneti 2

 

CIAK-LOGO-copyKompanija Ciak je lider na tržištu akumulatora, i njeno ime je sinonim za kvalitetno obavljen posao i dugotrajnu garanciju kvaliteta. 20 godina dugo iskustvo na tržištu i prepoznavanje potreba potrošača doprinelo je tome da kompanija Ciak tržištu ponudi vrhunski kvalitetne akumulatore uz najbolji odnos cene i tehničkih osobina.

 

 

CIAK Super Heavy Duty

 

akumulator-ciak-starter-super-heavy-duty-12v-140ahSpecijalno prilagođeni akumulatori za teretna vozila, za sve vrste mehanizacije i za primenu u teškoj industriji. Tehničke osobine prilagođene su potrebama najekstremnijih uslova korišćenja. Posebna tehnologija, uz upotrebu vrhunskih materijala, omogućuje nadprosečni kvalitet a ujedno i produženi vek trajanja uz mnimalnu potrebu za održavanjem. Široki asortiman zadovoljava sve . aplikacije koje  se traže na našem tržištu.

cene-za-sajt-heavy

 

 

CIAK Starter Asia za vozila azijskog porekla

cena-za-sajt-asia-1

Comments are closed.